Clairvoyant vejledning

Er en hjælp til selvhjælp – det er rådgivning og muligheder, der bliver nævnt i din clairvoyance, og ikke endegyldige svar eller facit liste på, hvordan du skal træffe valgt i dit liv.

Ved clairvoyant vejledning kigger jeg ind på hvem du er, hvor er du i dit liv, og hvor er du på vej hen. Hvilke udfordringer står du i lige pt. og hvordan kan du komme videre. Clairvoyant vejledning kan være effektivt, hvis du står fast et sted i dit liv og ikke rigtig kan komme videre.

 

OBS -OBS – OBS

Der stilles IKKE ind på alvorlig sygdom, ulykke og død. Du kan kun stille spørgsmål, som vedrører dig selv, da jeg ikke stiller ind på 3. person.

Rammen for clairvoyance kan foregå på forskellig vis, dels ved fremmøde i klinikken og via mail / skype eller telefon, hvis du bor langt væk og har udfordring med transport.

Ved mail session, skal du fremsende billede og spørgsmål forud for vores aftalte tidspunkt.

Krav til fremsendte billeder:

  • Det skal være et her og nu billede. Et du lige har taget. Selfies med telefonen er fint.
  • Dit ansigt skal være tydeligt – begge øjne skal kunne ses, ikke ligge i skygger eller være dækket af tørklæde. Tørklæde på håret er ok.
  • Der må ikke være andre personer på billedet, da de vil være forstyrrende for svarene.

 

Ved sessioner på mail, skype eller telefon, betales der når sessionen bookes.

 

Dyr

Ligesom clairvoyant vejledning til dig selv, kan der også laves til dine kæledyr. Der kan lave

clairvoyance på alle dyr. Små såvel som store.

 

Ved clairvoyant vejledning til dine dyr får du en beskrivelse af dyrets personlighed, temperament og forklaring på eventuelle udfordringer, du måtte have med dit kæledyr. Du kan stille op til 5 spørgsmål pr. session, som jeg vil søge svar på hos dit kæledyr.

 

Clairvoyant vejledning til dyr kan laves som fremmøde og via mail.

Ved fremmøde kan clairvoyancen med fordel kombineres med kranio-sakral terapi og jeg vil anbefale, at du skriver dine spørgsmål ned på forhånd. Ved mail session, sendes billeder og spørgsmål forud for sessionen. Fordelen ved denne type er, at du får beskrivelse og svar tilsendt på skrift.

 

Husk at de billeder du sender til mig, skal være af god kvalitet, ansigtet skal være tydeligt og der må ikke være andre på billedet. Billeder af dårlig kvalitet, kan være forstyrrende at arbejde med.

 

Eksempler på billeder