Kranio-Sakral terapi

-Blid og effektiv behandling til børn

 

Børn tåler ikke behandling i ligeså lang tid som voksne. Behandlingstiden afhænger af barnets alder og om det er første gang de ser mig.

For børn, der er lidt generte og sky for fremmede, kan det ske at jeg skal bruge 1-2 gange, hvor barnet kan ’se mig an’. Der vil vi lege lidt, snakke og måske jeg ’nusser’ lidt for at barnet oplever det, som rart at komme i klinikken.

Det er vigtigt at dit barn har tillid til mig, når jeg behandler det.  Jeg har derfor en kurv med lidt legesager i, men det kan også være en god idé at medbringe ynglings bamsen eller lign.

Det er sjældent, at børn vil ligge helt stille på briksen, ligesom vi voksne gør, men det er absolut ingen hindring for behandlingen. Ved børn arbejder jeg der, hvor jeg kan få lov til at arbejde med barnet og ses derfor både stående, siddende på briksen og kravlende rundt på gulvet.

Ved spædbørn kan det være en hjælp i behandlingen, at barnet bliver ammet undervejs. Det er jo altid trygt og dejligt at ligge i mors arme, så det er med til at gøre behandlingen til noget rart. For flaskebørn er det derfor vigtigt, at I har en flaske med til det samme formål. Hvis barnet bruge ble, bør I også altid havde ekstra bleer med, da der mange gange ryger et par lag tøj af, når jeg arbejder med de små børn.

 


Behandlingen til børn er effektivt mod

 • Kolik
 • Koncentrations- og indlærings problemer
 • Problemer med maven
 • Søvnproblemer
 • Skæve hoveder
 • For tidlig fødte
 • Urolige børn
 • Bid problemer (skæren tænder, kryds bid mm).
 • Allergi
 • Bihuleproblemer
 • Inkontinens
 • Øre/høre problemer
 • Stress
 • ADHD
 • Autisme
 • Aspergers Syndrum